Catalog produse

 
Termeni si conditii

Societatea Comerciala TEXTIL LAND S.R.L., organizata in baza legii romane, cu sediul in Calea Calarasilor 238, bl 77 apt 13 sector 3 Bucuresti, Romania, cod de identificare fiscala RO16649412, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/12521/2004, cu capital subscris si varsat de 1000 RON, avand deschis contul in lei RO73BTRL06301202879794XX la BANCA TRANSILVANIA Sucursala Marriott Bucuresti
detine domeniile cicci.ro, si textilland.ro

Serviciul de comert electronic, condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale siteului cicci.ro  acorda clientilor posibilitatea sa contracteze produse  folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE CELE MENTIONATE MAI JOS, INAINTE DE A PLASA O COMANDA.

FOLOSIREA ACESTUI SITE SI PLASAREA DE COMENZI IMPLICA ACCEPTUL DUMNEAVOASTRA IN PRIVINTA CONDITIILOR MAI JOS MENTIONATE. Daca aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@cicci.ro


Contul este  ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale siteului prin care se face accesul la serviciile de comert electronic.
 

Vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.cicci.ro.
Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, conform cu legislatia romana in vigoare.

CICCI si sigla Cicci sunt marci ale SC TEXTIL LAND SRL in Romania si/sau alte tari.
Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a TEXTIL LAND sau al unor terti

Utilizatorului sau clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de TEXTIL LAND, includerea oricarui continut in afara siteului TEXTIL LAND, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al TEXTIL LAND asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al TEXTIL LAND.
Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea TEXTIL LAND si/sau al angajatului TEXTIL LAND care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

TEXTIL LAND  publica pe site datele complete si corecte de identificare pentru contactare a sa de catre client sau utilizator.
Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite TEXTIL LAND sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea TEXTIL LAND de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
TEXTIL LAND isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

Politica de confidentialitate

TEXTIL LAND colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de buletine informative periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara; 
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.

TEXTIL LAND poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre TEXTIL LAND in eventualitatea cazului in care rezultatul actionilor utilizatorului/clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea TEXTIL LAND si/sau al eventualilor terti cu care TEXTIL LAND are contracte de parteneriat in acel moment.
Politica de confidentialitate se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. TEXTIL LAND nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
TEXTIL LAND se obliga ca datele colectate ale clientului/utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
TEXTIL LAND poate limita accesul anumitor clienti la serviciu, in functie de comportamentul lor anterior.
Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
In situatia in care se descopera accese de acest gen, TEXTIL LAND isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

TEXTIL LAND publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Produsele achizitionate prin intermediul siteului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Fotografiile produselor sunt menite sa va prezinte cat mai clar culorile produselor care apar pe site. Totusi, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul clientului si cea de pe produsul in sine.

Informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea TEXTIL LAND, acestea fiind cu titlu de prezentare.
In descrierea produselor si/sau serviciilor TEXTIL LAND isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.

TEXTIL LAND isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificare
Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica.

TEXTIL LAND poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

 • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
 • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura marcii CICCI, firmei TEXTIL LAND si/sau partenerilor acestuia
 • in cazul in care clientul a efectuat in trecut comenzi cu plata ramburs pe care insa a refuzat sa le mai primeasca si achite la momentul livrarii lor de catre curier,livrarea facandu-se la adresa indicata in comanda
 • fara nici o justificare.

Calitatea si garantia conformitatii produselor CICCI revine in totalitate TEXTIL LAND.

Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre TEXTIL LAND, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.

TEXTIL LAND nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs disponibil spre achizitionare pe site.


Clientul poate returna produsele achizitionate prin intermediul siteului, in urmatoarele situatii:

* Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site

*  Coletul  prezinta deteriorari severe

* Produsele ce au fost livrate gresit

*  Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate

Clientul este obligat sa notifice TEXTIL LAND intentia sa de a-i fi inlocuite produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor

 

Intrucat, conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul este obligat sa notifice TEXTIL LAND intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor

Clientului care a notificat ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la TEXTIL LAND in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar TEXTIL LAND considerand cererea nefondata/invalida.


In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit. Contravaloarea comenzii se va vira in contul clientului respective sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client

Clientul nu poate returna produsele achizitionate si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

*Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit

*produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).


In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, dar de o alta marime :

*clientul trimite produsul/produsele pe care doreste sa le schimbe prin posta sau curier(cheltuielile de transport apartin clientului) iar TEXTIL LAND va inapoia contravaloarea comenzii in contul clientului sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.Adresa de returnare este mentionata mai jos, se expediaza fara valoare ramburs.
* clientul face o noua comanda cu produsele dorite pe care o achitata integral la livrare.  Cand produsul este la promotie trebuie returnat in perioada promotiei

Puteti returna produsul/produsele prin  curier la adresa Calea Calarasilor nr 242( fost 238) bl 77 apt13 sector 3 Bucuresti  fara valoare ramburs si trebuie sa mentionati in colet (pe copia facturii) daca doriti rambursarea banilor sau schimbarea marimii produselor; de asemenea trebuie sa atasati dovada achitarii produsului - copia chitantei de la curierat. Rambursarea banilor se poate face prin mandat postal la adresa din buletin sau in cont. Expedierea marimii cerute la schimb se poate face prin posta la adresa din buletin sau prin curierat la orice adresa indicata de dvs. Taxele de transport le platiti dvs


In cazul in care Clientul care returnat a returnat un produs comandat intr-o marime eronata,iar TEXTIL LAND dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientul contravaloarea produsului.

TEXTIL LAND nu va solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
TEXTIL LAND declina orice responsabilitate, in situatia in care un utilizator / client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele TEXTIL LAND.
Utilizatorul va informa TEXTIL LAND asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

TEXTIL LAND nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel de pierderi.
TEXTIL LAND nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al TEXTIL LAND.
TEXTIL LAND nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
TEXTIL LAND nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
*serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
*serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
*produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre TEXTIL LAND utilizatorilor prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de accord cu "Termeni si conditii de utilizare".
Orice disputa cu referire la Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre utilizatori/clienti si TEXTIL LAND se va rezolva pe cale amiabila.
TEXTIL LAND nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
Orice disputa de orice fel, care ar putea sa apara intre Utilizator si TEXTIL LAND sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 TEXTIL LAND  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorilor

TEXTIL LAND nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
TEXTIL LAND isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala

 
Cautare rapida

Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Informatii
Opiniile vizitatorilor
Detalii de contact
Despre noi
Distributie
Promotii
Ghid dimensiuni
Cum cumpar?
Termene si conditii
Ambalare/Livrare/Plata
Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinuluiSolutionare litigii

Website detinut de Textil Land S.R.L., CIF:RO16649412, Reg.Com: J40/12521/2004

2235272 afisari din data de 25-03-2009, Magazin realizat de WEBECOM

Viziteaza site-ul cicci.ro pe ShopManiaGhidul tău autentic de shopping.Membru Afacerist.ro : tricotaje copii, tricotaje fetiteCalatog Magazine OnlineSmartbuy.ro - preturi si comparatii